Çin, yıllarca önce bir kayısı (Prunus Armeniaca), bir şeftali akrabası, kaynağı binlerce nerede hala vahşi dağlarda yetişiyor. Yunan mitolojisinde uzmanlar kayısı Hesperides ve "altın elma" - meyve Hercules sipariş edilen onun oniki labors ve onbirinci olarak seçmek olduğuna inanıyoruz.
Bu kırılgan, delicately, kadife ilişkili derili meyve yavaş yavaş batıya Akdeniz için deve karavanlar üzerinde nereye flourished yolunda çalıştı. İspanyolca EXPLORERS Kaliforniya için 18. yüzyılda kayısı tanıttı.
Taze, kurutulmuş veya konserve, kayısı bir beta en iyi kaynak-karoten, sadece bir taze kayısı ile vitamini günlük önerisi hakkında A. Konserve kayısı sağlayan üç kat daha fazla sağlamak çünkü hücre duvarlarının aşağı ısı işleme tatili, ek Beta bırakmadan - karoten.
Beta-karoten A vitamini vücutta dönüştürülür. Bu besin gözleri korumak ve sağlıklı bir cilt, saç, dişeti ve çeşitli bezleri tutmak yardımcı olur. Ayrıca kemik ve dişleri inşa yardımcı olur. Ayrıca, araştırma gösteriyor vitamini Güçlü bir bağışıklık sürdürerek enfeksiyon savaşmaya yardımcı olur. Bu nedenle araştırmacılar, kayısı için beta değerli bir kaynak-karoten's şifa gücü olarak arıyor.
Kayısı aynı zamanda iyi bir lif kaynağı üç kayısı için (yaklaşık 2,5 gram) ve potasyum ile (yaklaşık 300 miligram patlama üç veya sekiz kuru yarısı) taze. Kayısı ayrıca Vitamin C. sağlamak
Laetrile - Ayrıca adı amygdalin veya B17 vitamini değil, resmi bir vitamini de - doğal bir madde kayısı çukurlar ayıklanır ki on yıllardır kanser için popüler bir yeraltı tedavi edilmiş bulunmaktadır. Bu anticancer etkisi purportedly içerdiği siyanür geliyor.
Bu kırılgan, delicately, kadife ilişkili derili meyve yavaş yavaş batıya Akdeniz için deve karavanlar üzerinde nereye flourished yolunda çalıştı. İspanyolca EXPLORERS Kaliforniya için 18. yüzyılda kayısı tanıttı.
Taze, kurutulmuş veya konserve, kayısı bir beta en iyi kaynak-karoten, sadece bir taze kayısı ile vitamini günlük önerisi hakkında A. Konserve kayısı sağlayan üç kat daha fazla sağlamak çünkü hücre duvarlarının aşağı ısı işleme tatili, ek Beta bırakmadan - karoten.
Beta-karoten A vitamini vücutta dönüştürülür. Bu besin gözleri korumak ve sağlıklı bir cilt, saç, dişeti ve çeşitli bezleri tutmak yardımcı olur. Ayrıca kemik ve dişleri inşa yardımcı olur. Ayrıca, araştırma gösteriyor vitamini Güçlü bir bağışıklık sürdürerek enfeksiyon savaşmaya yardımcı olur. Bu nedenle araştırmacılar, kayısı için beta değerli bir kaynak-karoten's şifa gücü olarak arıyor.
Kayısı aynı zamanda iyi bir lif kaynağı üç kayısı için (yaklaşık 2,5 gram) ve potasyum ile (yaklaşık 300 miligram patlama üç veya sekiz kuru yarısı) taze. Kayısı ayrıca Vitamin C. sağlamak
Laetrile - Ayrıca adı amygdalin veya B17 vitamini değil, resmi bir vitamini de - doğal bir madde kayısı çukurlar ayıklanır ki on yıllardır kanser için popüler bir yeraltı tedavi edilmiş bulunmaktadır. Bu anticancer etkisi purportedly içerdiği siyanür geliyor.
Comments :
Yorum Gönder